Några av våra
webb projekt ✺

Vi skapar skräddarsydda webbplatser och webbapplikationer som kombinerar kreativitet, design, användarvänlighet och avancerad funktionalitet för en framtidssäkrad digital närvaro.

Web utveckling

websites, e-commerce & apps

Vi genomför analys av ert behov och mål för att skapa en tydlig förståelse av projektets omfattning och inriktning. Därefter går vi igenom en planeringsfas där vi definierar webbsidans struktur, funktionalitet och användarupplevelse. När designfasen är klar påbörjar vi utvecklingen av webbsidan, där vi använder oss av den senaste webbtekniken för att skapa en kraftfull och skalbar lösning. Vi implementerar SEO-optimering för att säkerställa att webbsidan kan rankas högt i sökmotorer och nå en bredare publik.

Även efter lanseringen är vi med er, detta för att förvalta och underhålla webbsidan, och erbjuder support och uppdateringar för att säkerställa att den fortsätter att prestera på bästa sätt.

New Nest är mäklarbyrån som utmanar branschen. Med sitt kreativa team arbetar dem mot ett gemensamt mål – att bostäderna som säljs ska marknadsföras på ett unikt och optimalt sätt.

Läs mer om projektet

East Hill Equity är förvaltningsbolaget för Scania Growth Capital fonderna, inom kapitalförvaltningsbranschen. Vi fick göra deras webb!

Läs mer om projektet

Reagency, ett företag som specialiserar sig på marknadsföringstjänster för fastighetsbolag ville omvandla sin webbplats för att bättre representera sina tjänster. Vi fick vara med på resan, och vi gillar resultatet!

Läs mer om projektet

Den moderna PR- och kommunikationsbyrå som alltid är i framkant. Fuze PR

Läs mer om projektet

Visithalland.com är en reseguide som hjälper dig att hitta till det bästa i Halland. Din go-to när det kommer till aktiviteter i Halland

Läs mer om projektet

I mer än två decennier har Shortcut stöttat svenska studenter och unga yrkesverksamma i deras tillväxt och utveckling i karriären. Från studietiden, genom din första anställning, och långt fram på din karriärresa.

Läs mer om projektet

Hitta på något ihop?

Wizdo saker


nyheter/artiklar/annat Visa alla

Här hittar du sånt som vi tycker är värt att nämna.