Vad vi gör
@ wizdo studio

Det är vi, designers och utvecklare, som tillsammans utgör wizdo studio. Vi gillar att förvandla idéer till digitala tjänster som ligger i teknisk framkant. Vi är djupt förankrade i den senaste tekniken och strävar ständigt efter skapa användarvänliga och meningsfulla upplevelser som sätter människan i fokus.

VI GÖR

WEBBUTVECKLING

Webbutveckling är den process som involverar att skapa och utveckla webbplatser och webbapplikationer. Webbutveckling kan innefatta allt från att planera och designa en webbplats, till att skriva kod och implementera olika funktioner och tekniker.

APPUTVECKLING

Apputveckling kan innefatta allt från att planera och designa en app, till att skriva kod och implementera olika funktioner och tekniker. Vi designar utvecklar appar till både Android och iOS.

E-COMMERCE

E-commerce innebär att företag och organisationer kan erbjuda sina produkter och tjänster direkt till kunder via en webbplats eller app, istället för att behöva använda fysiska butiker eller andra kanaler.

WEBBDESIGN

Vi designar med olika tekniker och verktyg för att skapa användarvänliga och responsiva webbplatser som är lätta att navigera i och som levererar den information och de tjänster som användarna förväntar sig.

UI DESIGN

UI-design, eller användargränssnittsdesign, handlar om att skapa den visuella och interaktiva designen av användargränssnittet för en teknisk produkt eller tjänst, såsom en webbplatser, appar eller programvara.

UX DESIGN

UX-design, eller användarupplevelse-design, handlar om att skapa en positiv och givande användarupplevelse för människor som använder tekniska produkter och tjänster, såsom webbplatser, appar och programvara.

SERVERDRIFT

Drift av webbplatser och applikationer är en process som innebär att säkerställa att en webbplats eller applikation är tillgänglig och fungerar korrekt för användarna.

HEADLESSCMS

Möjliggör att innehållet kan visas på olika enheter och plattformar, med olika gränssnitt och design. Headless CMS används ofta tillsammans med moderna webbtekniker som JavaScript och API:er för att skapa dynamiska och användarvänliga webbplatser och appar.

WORDPRESSCMS

WordPress är ett populärt open-source CMS (innehållshanteringssystem) som används av miljontals webbplatser över hela världen. Gör det möjligt att skapa allt från enkla informationssidor till avancerade webbplatser med olika funktioner och innehållstyper.

VI GILLAR

Ensolution

Region Halland

Högskolan I Halmstad

Lunds Univeristet

OH MY Interactive

New Nest

Personal & Ledarskap

Electrolux

Helsingborg stad

Marknadsföreningen i Halland

Shortcut

Business Halland

Fuze PR

Viscavin

Blue Hands Digital

Forefront

East Hill Equity

Byhmgard

High 5 Halmstad

Sammon Decker

Hur vi gör

utforska
I denna process går vi igenom syftet och identifierar mål. Målen används som riktlinjer för att styra utvecklingen, för exempelvis en produkt eller tjänst, med syftet att skapa fördelar och värde för både organisationen och användarna. Det innebär att vi strävar efter att positivt påverka både de interna och externa intressenterna.
 • Intervjuer
 • Enkäter
 • Analyser
 • Workshops
testa
Sedan tar vi idéerna och gör dem mer specifika genom att skapa konkreta koncept och prototyper. Genom att göra detta kan vi visualisera och utforska hur produkten eller tjänsten kommer att se ut och fungera i praktiken.

För att säkerställa att våra designval är användarvänliga och effektiva, genomför vi tester i samarbete med användarna. Detta nära samarbete mellan våra designers och användarna möjliggör en kontinuerlig feedback-loop där vi kan utvärdera och förbättra våra designbeslut.
 • Prototyper
 • Koncept
 • Branding
 • Visualisering
utveckla
Under utvecklingsfasen samarbetar utvecklare nära med designers för att skapa er tjänst. Utvecklarna tar de designade koncepten och prototyperna och omsätter dem i praktiken genom att skriva kod och bygga funktioner och system.

För att hålla er informerade och säkerställa att vi är på samma sida har vi regelbundna avstämningar där vi diskuterar projektets framsteg, utmaningar och eventuella ändringar eller justeringar som behöver göras.
 • Development
 • Testing
 • Sprintar
lansera
Dags att lansera tjänsten. Genom att ha haft ett tydligt syfte och väldefinierade mål under hela processen kan vi vara säkra på att den färdiga tjänsten kommer att återspegla dessa.

Arbetet slutar oftast inte här. Nu börjar arbetet med att förvalta eran tjänst. Vi kan bygga den så att ni själva kan göra det. Annars hjälper vi mer än gärna till!
 • Optimisation
 • Future work
 • Hosting
 • Support

VI ÄR

namn
mer information
Projektledare
Erik wizdo studio
mer information
Jag är en utåtriktad individ som tycker om att spela musik, umgås med min lojala och lite impulsiva hund Otto. På fritiden gillar jag att dyka in i tv-spelens värld. Jag har ett kreativt balanserat förhållningssätt till både arbete och liv.
Frontend
Izabela wizdo studio
mer information
Hej, jag heter Iza! Jag är en frontend-utvecklare som har börjat utforska backend-utveckling. Utöver min kärlek för programmering har jag även en kreativ sida där jag älskar att skapa filmer.
Frontend/design
Tomasz wizdo studio
mer information
Frontend utvecklare på dagen, grafisk designer på natten. Jag älskar att skriva ren, optimerad kod som gör webben till en bättre plats. På min fritid njuter jag av att umgås med vänner, min hund och mina två marsvin.
Frontend
Daniel wizdo studio
mer information
All in webbutveckling. Trivs bäst i att utveckla snabba, responsiva och användarvänliga webbplatser. Annars är jag all in familj och kampsport.
Fullstack
Kamil wizdo studio
mer information
Frontend utvecklare som likt Iza börjat en del med backend men även blockchain teknik. Annars gillar jag att spela squash, schack & poker.
Design
Jacob designer wizdo studio
mer information
Trivs bäst i skapandet. Den kreativa processen. Design. Gillar Italien lite för mycket, enligt vissa!
Fullstack
Janek fullstack utvecklare wizdo studio
mer information
Fullstack! Tekniskt sinne som gillar träning, musik, spela gitarr och tv-spel.
Fullstack
William wizdo studio
mer information
Fullstack utvecklare från Båstad, men numera bosatt i Halmstad. När jag inte kodar gillar jag att skapa tv-spel och spela gitarr.
Frontend
mer information
Glad grabb från Falkenberg. Förutom att organisera fikastunder, älskar jag att träna och tillbringa tid med min familj.
CTO
christian wizdo studio
mer information
Jag brinner för mjukvaruutveckling och metodik, och mitt främsta mål är att använda moderna IT-lösningar för att generera mervärde, exempelvis genom att skapa nya produkter och tjänster eller optimera arbetsprocesser.
Strateg
Fredrik wizdo studio
mer information
Med en bakgrund inom både offentlig sektor och välfärdsteknik brinner jag för att designa och utveckla digitala tjänster och IT-stöd med människan i fokus! Som hundägare med ett stort intresse för att resa och upptäcka så pratar jag gärna om hundar, utmanande vandringar och spännande resmål.

Hitta på något ihop?