Visit Halland

Välkommen till västkusten - när du vill, men gärna ofta!

client

Visit Halland

area

Besöksnäring

we did

Headless CMS

website

www.visithalland.se

Flytt från Wordpress CMS till Headless CMS, och mycket, mycket mer!

Webbplatsens syfte var att modernisera designen och övergå från WordPress till en skräddarsydd plattform som bättre skulle passa Visit Hallands behov. Där målet var att fortsätta inspirera människor att besöka Hallands Län.

Visit Halland riktade sig till alla som planerade eller övervägde att besöka Halland, inklusive både svenska och internationella besökare. Där vi med hjälp av information av sevärdheter och upplevelser i Hallands län som ständigt uppdateras.

Webbplatsen strukturerades tydligt med olika kategorier som matupplevelser, natur och friluftsliv, kust, strand och hav, konst och museum, med mera. Denna struktur gjorde det enkelt för användare att navigera och hitta relevant information. Webbplatsen anpassades efter Visit Hallands grafiska profil för att säkerställa konsistens och en tydlig varumärkesidentitet.

Headless CMS användes för att ge kommunikatörerna hos Visit Halland möjlighet att enkelt uppdatera och hantera webbplatsens innehåll utan att behöva djup teknisk kunskap.

projects images

Bild på Visit halland hemsida
Footer från Visit Halland

SE ÄVEN:

New nest

New Nest är mäklarbyrån som utmanar branschen. Med sitt kreativa team arbetar dem mot ett gemensamt mål – att bostäderna som säljs ska marknadsföras på ett unikt och optimalt sätt.

Hitta på något ihop?

Wizdo saker


nyheter/artiklar/annat Visa alla

Här hittar du sånt som vi tycker är värt att nämna.