Lite av detVi gjort ✺

Vi gillar att omvandla idéer till digitala tjänster. Vi är designers och utvecklare som brinner för att skapa användarvänliga, estetiskt tilltalande och funktionella digitala tjänster. Oavsett om det handlar om webbplatser, mobilappar eller mjukvarulösningar, så sätter vi användaren i fokus.

New Nest är mäklarbyrån som utmanar branschen. Med sitt kreativa team arbetar dem mot ett gemensamt mål – att bostäderna som säljs ska marknadsföras på ett unikt och optimalt sätt.

Läs mer om projektet

East Hill Equity är förvaltningsbolaget för Scania Growth Capital fonderna, inom kapitalförvaltningsbranschen. Vi fick göra deras webb!

Läs mer om projektet

Reagency, ett företag som specialiserar sig på marknadsföringstjänster för fastighetsbolag ville omvandla sin webbplats för att bättre representera sina tjänster. Vi fick vara med på resan, och vi gillar resultatet!

Läs mer om projektet

Vi älskar Halland! I detta projekt fick vi arbeta tillsammans med Region Halland med att utveckla deras app A day in Halland. Kortfattat är det din bästa vän när du är i Halland. Hitta platser att uppleva runt om i hela länet.

Läs mer om projektet

För alla tatuerare i Sverige: Appen som möjliggör en smidig och enkel hantering av hälsodeklarationer.

Läs mer om projektet

Den moderna PR- och kommunikationsbyrå som alltid är i framkant. Fuze PR

Läs mer om projektet

Visithalland.com är en reseguide som hjälper dig att hitta till det bästa i Halland. Din go-to när det kommer till aktiviteter i Halland

Läs mer om projektet

I mer än två decennier har Shortcut stöttat svenska studenter och unga yrkesverksamma i deras tillväxt och utveckling i karriären. Från studietiden, genom din första anställning, och långt fram på din karriärresa.

Läs mer om projektet

Wizdo saker


nyheter/artiklar/annat Visa alla

Här hittar du sånt som vi tycker är värt att nämna.